ЗУСТРІЧ З ГЕРОЄМ АТО - СЕРГІЄМ КОЗАКОМ

/Files/images/АТО 264 (1).JPG

Учні 9-Б класу СШ № 264 відвідали Героя АТО, командира батальйону, десантника, сержанта Козака Сергія. Він отримав важке поранення і зараз перебуває на лікуванні у Військовому госпіталі. Діти поспілкувалися з Сергієм, подякували йому і передали обереги та матеріальну допомогу.

Ця зустріч з бійцем справила велике враження на дев`ятикласників, їхніх батьків та мене. Звичайний молодий чоловік із Чернівців, батько двох дітей, пішов добровольцем на війну, в той час, як його дружина перебувала ще в пологовому будинку. Захищав Батьківщину, не раз «дивився смерті в обличчя», втрачав побратимів, отримавши важке поранення, продовжував виводити військову колону із оточення. З великою повагою і шаною ми дивилися на нього, слухали його невелику розповідь.

Президент України, Петро Порошенко, нагородив С.Козака орденом «За мужність ІІІ ступеня».

Наші герої... Повертайтеся тільки живі до своїх рідних!!! Ви дуже нам всім потрібні!!! Тільки думаю, чому саме наша рідна Україна переживає це страшне лихо? Невже нам було недостатньо шанувати Героїв Великої Вітчизняної війни, їхню пам`ять? Але мабуть, щоб оцінити волю, свободу, свою рідну УКРАЇНУ - нам потрібні свої ГЕРОЇ. Наші діти змінилися... Вони стали більш стриманими, людяними, зрозуміли нарешті, що таке ЗАХИЩАТИ БАТЬКІВЩИНУ... зрозуміли, що горе може прийти в будь-яку українську сім`ю. Ця війна забрала багато життів, але вона поверне Україні її майбутнє - сучасних дітей! У них з`явилися свої ГЕРОЇ.

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Кiлькiсть переглядiв: 362