Відвідування школи

/Files/images/IMG-f8e68b6842ac9b7abe4dbc259e8043ad-V.jpg

До уваги батьків учнів 9-х класів!

Для вступу після 9-го класу серед переліку обов'язкових документів є ксерокопія ІД-картки. Просимо звернути увагу, що Вам необхідно оформити ІД-картку своїй дитині, якщо станом до 01.05.2018 р. їй виповнилося 14 років.

Інформація для батьків щодо вилучення дітей із родини

  1. Якщо під час навчального процесу або у вечірні години дитина виявлена в комп'ютерному клубі без супроводу дорослих, терміново повідомляються органи внутрішніх справ, зокрема відділ кримінальної міліції у справах неповнолітніх. Дитина доставляється до відділу, де неповнолітній перебуває до приходу батьків, або дитину доставляють додому та передають батькам під особистий підпис.
  2. У разі, якщо батьки відмовилися забрати дитину за місцем її проживання, співробітником відділу кримінальної міліції у справах неповнолітніх складається акт про знайдену дитину, яка потім влаштовується до притулкового відділення Центру соціально-психологічної реабілітації до з'ясування обставин, чому дитина залишилася без супроводу дорослих. Інформація з Центру надходить до Служби у справах дітей, у 3-х денний термін сім'я ставиться на облік, як така, що опинилася в складних життєвих обставинах (ухилення батьків від виховання дитини, вчинення насильства, самовільне залишення дитиною місця проживання).
  3. Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 №866 п.8, якщо виникла безпосередня загроза життю або здоров'ю дитини, органи опіки та піклування (Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація), яким стало відомо про це, приймає рішення про негайне відібрання дитини у батьків або осіб, які їх заміняють.
  4. Відібрання здійснюється на підставі розпорядження Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації службою у справах дітей, відділом кримінальної міліції у справах неповнолітніх, представниками закладу охорони здоров'я.
  5. Про відібрання дитини у батьків органи опіки та піклування того ж дня повідомляють прокуратуру за місцем проживання дитини та у 7-ми денний строк звертається до суду з позовом про позбавлення батьківських прав.



/Files/images/novini/karta_kianina_1244.jpg

ДО УВАГИ!!!

КАРТКА КИЯНИНА


В Управлінні праці та соціального захисту населення Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації продовжується прийом громадян для реєстрації на отримання електронної «Картки киянина» для безоплатного проїзду в Київському метрополітені.

Перелік категорій громадян, які в першу чергу отримують «Картку киянина»:

Ø багатодітні сім’ї, які виховують трьох і більше неповнолітніх дітей;

Ø пенсіонери за віком та інваліди, які не мають права на пільговий проїзд в метрополітені;

Ø особи, які не мають права на пенсії та інваліди;

Ø непрацюючі особи, які здійснюють догляд за дітьми-інвалідами та отримують державну соціальну допомогу або соціальну пенсію.

«Картка киянина» надає певні пільги, а саме:

· пільговий проїзд в Київському метрополітені;

· отримання пільг в аптеках КП «Фармація» від 15% до 30%;

· отримання знижок при оплаті товарів у мережевих магазинах та супермаркетах.

Прийомні дні: щоденно з 9.00 до 18.00

Для оформлення картки необхідно звернутися за адресою:

пр-т Маяковського, 15, (приміщення відділу пільг та субсидій), каб. 14.

Довідки за телефонами: 546-97-04, 515-43-39





Кiлькiсть переглядiв: 1460